HKScan on johtava pohjoismainen ruokatalo, jonka vastuullisesti tuotetut ja herkulliset tuotteet ovat osa kuluttajien moninaisia ruokahetkiä arjessa ja juhlassa.Rauman yksikössämme tuotamme lähes puolet Suomessa kulutetusta broilerinlihasta.

Työtehtävien yleisesittely

Maistuvampaa elämää – tänään ja huomenna! HKScanin tavoitteena on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Lisäksi tavoitteenamme on hiilineutraalin ruokaketju maatiloilta kuluttajille vuoden 2040 loppuun mennessä. Yli sadan vuoden kokemuksella vastaamme kuluttajien ja asiakkaiden tarpeisiin, ja valmistamme maistuvaa, terveellistä ja vastuullisesti tuotettua ruokaa.

Tarjoamme innostavia ja haastavia harjoittelupaikkoja ja Rauman yksikössämme 120 sesonkityöpaikkaa trendikkään ruuan ja vahvojen brändituotteiden parissa. Tule mukaan mielenkiintoiselle matkalle elintarvikealalle!

Työtehtävät

Tehtävä 1: Elintarviketyöntekijä

Maistuvampaa elämää – tänään ja huomenna! Haemme Raumalle tekijöitä tuotannon työtehtäviin tulevan kesän tuotantosesonkiin.

Tarjoamme satoja sesonkityöpaikkoja trendikkään ruuan ja vahvojen brändituotteiden parissa. Meillä tuotannossa työ on 2-vuorotyötä, jossa voit olla viikonloput vapaalla, eikä öitä tarvitse käyttää työntekoon. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työsuhde-etuna henkilöstömyymälämme.

Olisitko sinä uusi Kariniemen tuotteiden tinkimätön tekijä tiimiimme?

Tehtävä 2: Asiantuntija

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia asiantuntijatehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa.

Haemme tuotantopaikkakunnillemme kesätyöntekijöitä mm. tuotannon työnjohtoon sekä tuotannon ohjaukseen. Töiden aloitus tapahtuu maalis- ja kesäkuun välillä ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Lähde kanssamme rakentamaan monipuolista ruokataloa!

Satakunta syytä rakastua ruokaan -työntekijäartikkeli

Roosa Hakala, 24, aloitti uransa HKScanilla vuoden 2017 kesätöistä. Mieluisan kesätyökokemuksen myötä taloon oli mukava myös palata töihin opintojen ohella sekä vakituisena työntekijänä opintojen jälkeen. Roosa kehuu erityisesti HKScanin mahtavia kollegoja, hyvää työilmapiiriä sekä uramahdollisuuksia.

Työ on myös aidosti merkityksellistä, sillä alalla pääsee suoraan vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin laadukkaan ja hyvän ruoan kautta. Bio- ja elintarviketekniikan insinööriksi opiskellut Roosa työskentelee tuotekehityksen parissa vastaten muun muassa uutuustuotteista, joten kaupasta mukaan nappaamasi HK:n uusi leikkele-, makkara- tai kanasuikalemaku voi hyvinkin olla Roosan suunnittelema!

1. Tehtäväsi ja toimenkuvasi?

Olen tuotekehittäjä. Kehitän uutuustuotteita ja parannan tällä hetkellä valikoimissa olevia tuotteita.

2. Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

Parasta työssäni on itsensä haastaminen ja se, että asioihin voi vaikuttaa. Olen viihtynyt työssäni myös sen monipuolisuuden vuoksi.

3. Kuvaile perehdytysprosessiasi? Mikä siinä oli hyvää ja mieleenpainuvinta?

Perehdytysprosessi oli suunniteltu minulle ja se meni hyvin. Minulla oli aina tarvittaessa joku tukemassa ja auttamassa. Kollegani auttavat minua, jos tarvitsen apua.

4. Kuvaile kollegoja, ilmapiiriä ja esimiestyötä? Mistä annat kiitosta?

Kollegani ovat aivan mahtavia ja asiantuntevia tyyppejä ja heidän kanssaan on kiva työskennellä. Työilmapiiri on hyvä ja töihin on kiva mennä. Esimieheni kanssa voi keskustella avoimesti ja hän on aidosti kiinnostunut.

5. TOP 3-5 asiaa yrityksestäsi, jossa olet töissä?

1. Asiantuntemus
2. Työilmapiiri
3. Asioihin tartutaan nopeasti ja hoidetaan kuntoon
4. Mahdollisuus edetä uralla
5. Monipuolisuus

6. Miksi teille kannattaa hakea töihin?

Täällä asiat hoituvat, pääset mukaan porukkaan ja sinusta tulee tämän alan ammattilainen!

7. Parasta Satakunnan seudulla? Miksi Satakuntaan kannattaa tulla töihin/opiskelemaan/asumaan?

Satakunnassa on edullisempaa asua, kun esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Palvelut ovat kuitenkin lähellä ja täältä varmasti löytyy mieluinen harrastus. Myös tapahtumia järjestetään, joten kyllä täällä viihtyy!

8. Mitkä ovat sinun syysi rakastua ruokaan / elintarvikealaan?

Alalla pystymme vaikuttamaan ihmisten ruokailutottumuksiin ja vastaamaan niitä. Saamme myös tarjota laadukasta ja hyvää ruokaa jokaiselle.

Mennään yhdessä kohti terveellisempää elämää ja voidaan hyvin!