Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin Kivikylän nykyisen omistajan ja toimitusjohtajan Jari Laihosen isä alkoi harjoittaa palvaamotoimintaa Lapin Kivikylässä.Jari Laihosen saama verenperintö palvaamiseen johti siihen, että Jari jatkoi isänsä toimintaa ja perusti vuonna 1992 Kivikylän Kotipalvaamo Oy nimisen yrityksen.

Työtehtävien yleisesittely

Väki suomen suosituimpien lihaherkkujen takaa tarvitsee kiireessä ketteriä kinttuja ja vikkeliä sormia apuun. Kivikylän Kotipalvaamo Oy hakee kesä- ja kausityöntekijöitä kesäherkkujen pariin Huittisten, Euran, Säkylän ja Lapin lihapajoihin sekä palvelutiskeillemme.

Tarvitsemme 1-5kk määräaikaisiin työsuhteisiin reippaita puurtajia. Suulaimmat sanasepot pääsevät asiakaspalvelutehtäviin tehtaanmyymälöihin ja palvelutiskeillemme ja rauhallisemmat syvemmälle savuun ja tehtaan uumeniin harjoittamaan lihataidetta.

Työtehtävät

Kausi/kesätyöntekijä

Huittisen yhteyshenkilö:
Mikan saat kiinni numerosta 040 5470531 ja sähköpostilla mika.luhtala@kivikylan.fi

Euran yhteyshenkilö:
Matin saat kiinni numerosta 040 7562310 ja sähköpostilla matti.vaimala@kivikylan.fi

Lapin yhteyshenkilö:
Matin saat kiinni numerosta 044 7562310 ja sähköpostilla matti.vaimala@kivikylan.fi

Säkylän yhteyshenkilö:
Timon saat kiinni numerosta 050 373 6095 ja sähköpostilla timo.laihonen@kivikylan.fi

S-Palvelutiskien yhteyshenkilö:
Pasin saat kiinni numerosta 050 5422 325 tai sähköpostilla pasi.haanpaa@kivikylan.fi

Tehtaille ei pääse ilman sovittua tapaamisaikaa.