Landeli Group on täyden palvelun lihatalo. Jengiimme kuuluu tuttu ja perinteisen savun tuoksuinen Korpela, aina tyylikäs Vataja, veitsenterävä Partanen sekä ylväs herra Pajuniemi. Mukava tavata!
Työtehtävien yleisesittely
Organisaatioomme kuuluu noin 230 työntekijää kolmessa eri lokaatiossa (Huittinen, Lieto, Kankaanpää). Työtehtäviämme tehtailla ovat mm. tuoreen lihan leikkaaminen ja käsittely, erilaisten lihatuotteiden valmistus ja pakkaaminen sekä tuotteiden lähettäminen.
Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhyempiaikaisiin sesonkitöihin, kuten esimerkiksi kesätöihin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhön sekä mielekkään työilmapiirin.
Työtehtävät
Tehtävä 2: Kausi / sesonkitöitä tehtaalla!
Haemme reippaita henkilöitä erilaisiin työtehtäviin pääsiäissesonkiin ja kesäksi tehtaallemme
Huittisiin. Oletko sinä etsimämme vahvistus?
yhteyshenkilö Sanna Peltonen, sanna.peltonen@landeli.fi, 0447363747.
Kysy Sannalta lisäätyötehtävistä.
Täytä hakulomake: https://landeli.fi/yhteystiedot/tyonhakulomake
Satakunta syytä rakastua ruokaan -työntekijäartikkeli
Ukrit Mongkonthip, 28, työskentelee jo kuudetta vuotta Landeli Groupilla. Hyvin talossa viihtyvä Ukrit kehuu etenkin työilmapiiriä, esihenkilötyötä sekä työn monipuolisuutta. Porin Ässien intohimoinen kannattaja antaa kiitosta myös Landelin kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia.
Ukrit on itse hyvä esimerkki tästä, sillä hän suoritti Landelilla elintarvikealan tutkinnon työnsä ohessa. Landelilla pääsee työskentelemään tunnettujen tuotteiden parissa, sillä yhtä tunnettuja kuin Ässien pata ovat myös tuotemerkit: Korpela, Vataja sekä Pajuniemi ja lähellä tuotettu paikallinen ruoka maistuu vähintään yhtä hyvältä kuin Ässien viimeisin mestaruus!
1. Tehtäväsi ja toimenkuvasi?
Lähettämön työntekijä. Valmiit tuotteet tulevat meille lähettämöön pakattaviksi ja lähetettäviksi eteenpäin toimitukseen.
2. Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?
Hyvä työilmapiiri ystävien kesken. Saan tehdä töitä hyvässä porukassa.
3. Kuvaile perehdytysprosessiasi? Mikä siinä oli hyvää ja mieleenpainuvinta?
Perehdytys työhön porrastettiin helpoksi. Homma lähti sujumaan jo muutamassa päivässä.
Kaikki työntekijät auttoivat tarvittaessa ja näyttivät esimerkkiä.
4. Kuvaile kollegoja, ilmapiiriä ja esimiestyötä? Mistä annat kiitosta?
Työilmapiiri on hyvä, kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Esimiehet ovat mukavia ja kommunikointi toimii hyvin.
Työvuorot, vuoronvaihdot sekä mahdolliset vapaapäivät ovat sovittavissa helposti. Itse asun Porissa ja käyn Huittisissa töissä.
Olen saanut hyvin sovittua työvuorot esimiehen kanssa.
5. TOP 3-5 asiaa yrityksestäsi, jossa olet töissä?
1. Työkaverit
2. Työvuorot
3. Monipuolinen työ
4. Tukihenkilöt
6. Miksi teille kannattaa hakea töihin?
Täällä on mahdollisuus edistyä ja edetä työssäsi. Monipuolinen työ, jossa voi oppia paljon uutta elintarvikealasta.
7. Parasta Satakunnan seudulla? Miksi Satakuntaan kannattaa tulla töihin/opiskelemaan/asumaan?
Satakunnassa parasta on maanläheisyys. On mukavaa päästä välillä luontoon mietiskelemään.
Satakunnassa on paljon monia mahdollisuuksia opiskella, työpaikkoja on runsaasti tarjolla ja tietysti Porin Ässät tarvitsevat uusia kannattajia!
8. Mitkä ovat sinun syysi rakastua ruokaan / elintarvikealaan?
Mahdollisimman lähellä tuotettua suomalaista ruokaa, jonka alkuperä, tuottaja ja valmistaja tiedetään. Lähiruoka on paikallisruokaa, joka edistää oman alueen työllisyyttä, paikallistaloutta ja ruokakulttuuria.