Mattilan Marjatilalla tuotetaan Aitoja makuja Suomalaisesta marjasta. Tuoreena ja pakasteena mansikoita, vadelmia, pensasmustikkaa sekä herukkaa. Viinitila, maatilamatkailua ja jatkojalosteita. Ole osa Suomalaista puhtaan ruuan tuotantoa ja tule meille töihin.

Työtehtävien yleisesittely

Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä ympärivuotisesti kuusi henkilöä ja parhaaseen sesonkiaikaan yli 130 työntekijää erilaisissa tehtävissä. Eniten tarvitsemme työntekijöitä marjanpoimintatyöhön 1-4 kuukauden työjaksolle.

Marjan sadonkorjuun lisäksi kausitöitä on maatilan hoitotöissä, kuten istutus, kitkentä, harsotyöt ym. ja työjohto sekä erikoistöissä kuten kasvinsuojelussa pisimmillään maaliskuulta loka- marraskuulle. Tilan lisäksi tuotteitamme myy iso joukko myyjiä monella eri paikkakunnalla.

Myyjän työ sijoittuu kesäkaudelle toukokuun lopusta- syyskuulle.

Meillä työskennellessäsi olet osa Suomalaisen ruuan tuotantoketjua sekä tärkeä osa kansainvälistä ja monikulttuurista työyhteisöä.

Työtehtävät

Tehtävä 1: Maataloustyöntekijä/Poimija

Marjojen ja herneen poimintaa sekä perunan kaivuuta. Pääasiallisesti urakkatyönä.
Osa poimintatyöhön tulevista otetaan jo aikaisin keväällä ja ovat myöhempään syksyllä tekemässä tilan viljelyn hoitotöitä, esim. kitkemistä, istuttamista, pakkaamon työtehtäviä jne. Eniten tarvitaan väkeä poimintaan heinäkuussa!

Vaatimuksena on vähintään 16 vuoden ikä suomalaisilta työntekijöiltä ja ulkomaalaisilta hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Huomioi, että poimintatyötä on vain Huittisissa! Poiminta ja maataloustyössä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, säänkestävyyttä (ulkotyö), nopeaa päätöksentekotaitoa (poimittaessa joutuu tekemään päätöksen jokaisen marjan kohdalla) ja motivaatiota/tahtoa tehdä työtä Suomalaisen ruuan eteen.

Puna-vihervärisokeus on este poimintatyön tekemiselle. Aikaiset aamuheräämiset eivät saa olla ongelma.

Tutustu poimijan työhön. Katso video

Tehtävä 2: Myyntityö

Itsenäistä työtä myyntipisteissämme Satakunnassa, Pirkanmaalla tai tilalla.

Jos omaat halun palvella asiakkaita, haluat tehdä myyntityötä, olet iloinen, reipas, itsenäiseen työhön kykenevä ja mielellään täysi-ikäinen, voit olla meille sopiva henkilö.

Työsuhteen kestot vaihtelevat 2-4 kk alkaen touko-kesäkuussa ja työtä on myös viikonloppuisin.
Työtä voi olla syyskuun loppupuolelle asti, eli pystythän silloinkin työskentelemään täysipainoisesti.
Hygieniapassi tulee suorittaa viimeistään työsuhteen alussa.

Myyntityötä on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla; Tampere, Pori, Ylöjärvi, Nokia, Sastamala ja Kangasala sekä Huittisissa.

Marjanmyyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ja myyntityön lisäksi huolehtimista tuotteiden laadusta, riittävyydestä ja esillepanosta sekä vastuu pisteen siisteydestä ja järjestyksestä.

Marjanmyyjänä pystyt kehittymään asiakaspalvelun huippuammattilaiseksi.

Tutustu myyjän työhön. Katso video