Apetit on Säkylän mullasta ponnistava kotimainen elintarvikeyhtiö. Meillä on pitkä historia, mutta katseemme suuntautuu vahvasti ruoan tulevaisuuteen: olemme kasvipohjaisten ja kestävien ruokaratkaisujen edelläkävijä.

Työtehtävien yleisesittely

Meillä Apetitilla on tarvetta monenlaisille tekijöille aina kesä- ja satokausityöntekijöistä toimihenkilötason osaajiin. Haemme kasvavaan joukkoomme vuosittain lisäkäsiä erityisesti satokauden kiireeseen ja elintarviketuotantoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa ja näköalapaikan kestävään ruoantuotantoon. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja haluat kasvaa osaajana, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Työtehtävät

Tehtävä 1: Elintarviketyöntekijä

Hei sinä aktiivisella työotteella varustettu reipas tyyppi, jolla on mittarissa ikää vähintään 18 vuotta! Onko vuorotyö mielestäsi enemmän mahdollisuus kuin uhka? Haemme Säkylään määräaikaisiin sekä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin elintarviketyöntekijöitä pakastetehtaalle. Ehtona hyvä asenne ja halu oppia, plussaa voimassa olevasta hygieniapassista ja aiemmasta kokemuksesta elintarviketyössä. Tarjoamme kiinnostavan työympäristön ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävä 2: Satokausityöntekijä

Oletko työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen ihminen? Löytyykö sisältäsi yökyöpeli, joka ei kavahda edes kolmivuorotyötä? Haemme Säkylään innostuneita elintarviketyöntekijöitä määräaikaiseen, noin 8 kk mittaiseen työsuhteeseen satokauden (noin heinäkuu-helmikuu) ajalle. Tarvitset vain vähintään 18 vuotta ikää, hyvän asenteen ja valmiutta vuorotyöhön. Hygieniapassi on etu! Tarjoamme kiinnostavan työympäristön ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Satakunta syytä rakastua ruokaan -työntekijäartikkeli

Sari Heininen on työskennellyt Apetitilla nelisen vuotta.
Elintarvike ja liha-alan perustutkinnon sekä liiketoiminnan ammattitutkinnon omaava Sari työskentelee muun muassa ruokapakastepuolella pussikoneen käyttäjänä, pihvilinjalla sekä lavoituksen parissa.

Apetit pitää työntekijöistään erinomaista huolta: työt ovat ergonomisesti hyvin suunniteltuja ja aina on tarjolla kuhunkin tehtävään sopiva vaatetus.
Myös esihenkilötyöhön on panostettu Apetitilla, josta Sari antaa kiitosta.

Ota viereen kulho kukkakaaliwingsejä ja nauti matkasta Sarin tarinaan.

1. Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

Työni on hyvin ergonomisesti suunniteltu, työni on kevyttä ja työpäivät ovat erilaisia. Olen viihtynyt, koska minua arvostetaan työssäni ja se näytetään hienolla tavalla.
Vaatehuolto toimii ja pidetään huolta, että saan aina työhön sopivat vaatteet: esimerkiksi kylmässä työskentelyyn saan käyttööni lämpimät, työhön soveltuvat vaatteet

2. Kuvaile perehdytysprosessiasi? Mikä siinä oli hyvää ja mieleenpainuvinta?

Minulla oli muutama viikko työnopastusta ja sen jälkeen opastus jatkui, jos oli tarvetta. Esihenkilöni kertoi paljon tulevasta työstäni ja kerrattiin säännöt.
Hyvää oli hieno työopastaja ja minun viihtyvyydestäni pidettiin huolta. Esihenkilö kävi usein kysymässä kuulumisia mikä oli mukavaa.

3. Kuvaile kollegoja, ilmapiiriä ja esimiestyötä? Mistä annat kiitosta?

Kollegat ovat mukavia, he auttavat tilanteen tullen ja antavat myös lisätietoa työstä, uuden oppimista riittää vielä pitkän aikaa. Ilmapiiri on mielestäni hieno.
Esihenkilötyö yrityksessä on hyvin ammattitaitoista. Työntekijästä huolehtimisesta annan myös kiitokset.

4. TOP 3-5 asiaa yrityksestäsi, jossa olet töissä?

1. Siisteys
2. Erinomainen esimiestyöskentely
3. Työergonomia
4. Huomioidaan tasavuotissyntymäpäivänä upealla lahjalla
5. Palkka

5. Miksi teille kannattaa hakea töihin?

Meille kannattaa hakea töihin, koska yritys on vakavarainen ja turvallinen työnantaja.

6. Parasta Satakunnan seudulla? Miksi Satakuntaan kannattaa tulla töihin/opiskelemaan/asumaan?

Satakuntaan kannattaa tulla töihin, koska täällä on mahtavat suuret turvalliset yritykset.
Satakunnassa on hyvät ammattikoulut, joissa on monipuoliset mahdollisuudet ammattiin kouluttautumiseen.
Asumaan kannattaa tulla, koska täällä on kaikki mahdollinen, mitä sinä ja perheesi tarvitsette elämässä.

7. Mitkä ovat sinun syysi rakastua ruokaan / elintarvikealaan?

Näen itse työssäni konkreettisesti, miten hyvää ruokaa valmistetaan. Arvostan itse laadukkaita raaka-aineita, ja käytän niitä päivittäin omassa keittiössäni.